PENTUJA

 
Manu

Manu

© Johanna Kämäräinen

Varpu

Varpu

© Emma Hurme

SYNTYNYT 1/2022

3u+3n yhdistelmästä Manu x Varpu

Yhdistelmä KoiraNetissä

Dusty

Dusty

Salsa

Salsa

© Emma Marttinen

SUUNNITTEILLA

Seuraavat pentueet lähitulevaisuudessa suunnitteilla seuraaville nartuille:

Dusty

Salsa


OLETKO KIINNOSTUNUT WESTGROVE-PENNUSTA?

Lue ensin tämä!

Saamme pentukyselyjä todella paljon ja koko ajan kysyntää on ollut reilusti enemmän mitä pentuja syntyy. Meillä ei ole varsinaista pentujonoa, jolle ilmoittautuneet automaattisesti saisivat seuraavan vapaan pennun. Sen sijaan meillä jokaiselle pennulle valitaan koti, joka sille mielestämme sopii parhaiten ja etusijalla ovat yhteistyökykyiset kodit, jotka pitävät mielellään aktiivisesti yhteyttä jo ennen pentujen syntymää. Ensisijaisesti meiltä lähtevät koirat luovutetaan perheenjäseniksi harrastaviin koteihin. Emme voi luvata kenellekään esim. näyttelymenestyjää, eikä meiltä ei voi tehdä tilausta esim. pelkän värin tai hännän perusteella. Aiemman koirakokemuksen ja koiraharrastusten katsomme olevan eduksi, koska tämä työkoirista jalostettu rotu on erittäin aktiivinen ja kaipaa riittävästi työtä. Kasvateillamme on usein myös jonkinverran paimennusviettiä, mikä tulee ottaa huomioon arjessa. Mikäli et ole valmis harrastamaan koiran kanssa säännöllisesti jotakin missä se pääsee käyttämään kroppaa ja aivojaan, suosittelemme miettimään jotakin toista rotua mieluummin. 

Mikäli luulet, että pystyisit tarjoamaan kasvatillemme sopivan kodin, voit aloittaa täyttämällä alta löytyvän esitietolomakkeen. Kun täytät lomakkeen huolella, saamme paremman kuvan sinusta ja siitä, mitä olet etsimässä. Lomakkeen lisäksi edellytämme myös henkilökohtaista yhteydenottoa. Emme myy pentuja tapaamatta mahdollisia ehdokkaita etukäteen, joten olethan valmis tutustumaan kasvattajaan ja aikuisiin koiriimme jo ennen pentueen syntymää. Pyrimme järjestämään myös pari kertaa vuodessa kasvattitapaamisia, joihin koiristamme tosissaan kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Esitietolomake 

Olethan tutustunut rotuun huolella? Pieniamerikanpaimenkoira on koostaan huolimatta erittäin aktiivinen koira, jolla voi olla vahva paimennus- ja vahtivietti. Kokemuksemme mukaan luonneprofiili on useimmiten hyvin lähellä aussieta. Allaolevista linkeistä voit lukea lisää rodusta ja sen ominaisuuksista.

"Valpasilmeinen, uskollinen seuralainen ja kuuliainen työkoira."

Rotumääritelmä

Suomen pienet amerikanpaimenkoirat ry

Jalostustietojärjestelmä KoiraNet

The Miniature American Shepherd Club of the USA 

© Emma Räihä