top of page

PENTUJA

Ei pentuja tällä hetkellä.


Pentuja: Inventory

OLETKO KIINNOSTUNUT WESTGROVE-PENNUSTA?

Lue ensin tämä!

Saamme pentukyselyjä todella paljon ja koko ajan kysyntää on ollut reilusti enemmän mitä pentuja syntyy. Meillä ei ole varsinaista pentujonoa, jolle ilmoittautuneet automaattisesti saisivat seuraavan vapaan pennun. Sen sijaan meillä jokaiselle pennulle valitaan koti, joka sille mielestämme sopii parhaiten ja etusijalla ovat yhteistyökykyiset kodit, jotka pitävät mielellään aktiivisesti yhteyttä jo ennen pentujen syntymää. Ensisijaisesti meiltä lähtevät koirat luovutetaan perheenjäseniksi harrastaviin koteihin. Emme voi luvata kenellekään esim. näyttelymenestyjää, eikä meiltä ei voi tehdä tilausta esim. pelkän värin tai hännän perusteella. Aiemman koirakokemuksen ja koiraharrastusten katsomme olevan eduksi, koska tämä työkoirista jalostettu rotu on erittäin aktiivinen ja kaipaa riittävästi työtä. Kasvateillamme on usein myös jonkinverran paimennusviettiä, mikä tulee ottaa huomioon arjessa. 

Emme myy pentuja tapaamatta mahdollisia ehdokkaita etukäteen, joten olethan valmis tutustumaan kasvattajaan ja aikuisiin koiriimme jo ennen pentueen syntymää. Pyrimme järjestämään myös pari kertaa vuodessa kasvattitapaamisia, joihin koiristamme tosissaan kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Olethan tutustunut rotuun huolella? Pieniamerikanpaimenkoira on koostaan huolimatta erittäin aktiivinen koira, jolla voi olla vahva paimennus- ja vahtivietti. Kokemuksemme mukaan luonneprofiili on useimmiten hyvin lähellä aussieta. Allaolevista linkeistä voit lukea lisää rodusta ja sen ominaisuuksista.

"Valpasilmeinen, uskollinen seuralainen ja kuuliainen työkoira."

Rotumääritelmä

Suomen pieniamerikanpaimenkoirat ry

Jalostustietojärjestelmä KoiraNet

The Miniature American Shepherd Club of the USA 

© Emma Räihä
Pentuja: Welcome
bottom of page